Algemeen reglement forum Honda Vriendenkring Nederland

Gesloten
Blackrix
Berichten: 1194
Lid geworden op: do sep 18, 2003 20:12
Locatie: De Kiel
Contacteer:

Algemeen reglement forum Honda Vriendenkring Nederland

Bericht door Blackrix » za nov 26, 2011 19:02

Algemeen reglement forum Honda Vriendenkring Nederland

Aanmelden/registreren

- Het is verplicht je binnen 7 dagen nadat je account geaccepteerd is als eerste voor te stellen in het "Voorstellen" deel van het forum alvorens je ergens anders wat post. Indien je dit niet doet zul je éénmalig een herinnering hiertoe krijgen. Reageer je hier niet op, dan zal je account verwijderd worden; je zal dan opnieuw een account aan moeten maken en je alsnog moeten voorstellen.

- Indien je langer dan zes maanden niet actief bent op het forum, bestaat de kans dat je account wordt verwijderd. Dit om alles overzichtelijk te houden.

- Door je te registreren ga je akkoord met onze regels.

Forumgebruik

- Discrimineren, schelden, bedreigen enz. is uiteraard niet toegestaan. Heb respect voor elkaar en voor elkaars auto. Kraak andere merken niet af!

- Dwaal bij discussies niet af; blijf "on-topic"! Topics die teveel afdwalen, zullen worden gesloten of zelfs worden verwijderd. Wil je toch graag door gaan op een onderwerp, open dan zelf een nieuw topic erover.

- Niets van dit forum mag zonder toestemming van de plaatser worden gebruikt of gekopieerd. Vraag altijd toestemming aan diegene als je zijn/ haar materiaal toch wil gebruiken.

- Plaats je topics in de goede categorie. Wanneer dit niet gebeurt, zal een van de admins of moderators het topic verplaatsen. Mocht dit te vaak gebeuren dan zal een admin/moderator andere stappen moeten ondernemen.

- Zet geen links neer naar illegale praktijken/ activiteiten die bij wet verboden zijn; deze zullen zonder pardon worden verwijderd. Links plaatsen om enkel reclame te maken, is ook niet toegestaan, zulke topics zullen meteen worden verwijderd.

- Aanmeldingen kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd.

- Alle uitingen van leden, waaronder meningen, adviezen, kennis en alle andere standpunten vallen volledig onder verantwoording van de betreffende auteur. Beheerders van dit forum zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken op of over het forum, door gebruikers van dit forum.

- De admins en moderators behouden zich ten allen tijde het recht een discussie en/of gebruiker te blokkeren, stoppen of te verwijderen. Normaal gesproken zal er eerst gewaarschuwd worden en zal de reden worden aangegeven, echter dit is ook mogelijk zonder waarschuwing/ opgaaf van reden.

- Deze regels zijn met de grootst mogelijke zorg geschreven, mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan horen we die graag!

Gesloten