HVN agenda 2020

Kijk hier voor events
Gesloten
andregc
Berichten: 1171
Lid geworden op: vr jul 28, 2006 13:33
Locatie: Utrecht

HVN agenda 2020

Bericht door andregc » di feb 25, 2020 22:54

Beste Honda-liefhebbers,

In 2020 gaan we ook een aantal gezellige momenten prikken om wat goede gesprekken te voeren over onze geliefde voertuigen.

Hieronder een kort overzichtelijk lijstje met daaronder een verder uitleg per meeting. Op het forum worden de meetings verder los aangekondigd zodat mensen zich kunnen opgeven.

1. 15 maart (zo) : Voorjaarsmeeting HVN omgeving Nijmegen
2. 23 mei (za): Nationale Oldtimerfestival Zandvoort
3. 30 mei (zat): Vissenkoppenrit in Zeeland
4. 5 juli (zo) : Japan Classic Sunday in Gemert
5. Eind augustus meeting, invulling volgt nog.
6. 11 okt (zo) : Japfest circuit Assen
7. Medio nov : Snertritmeeting HVN, de traditionele afsluiter


1: We trappen het jaar af met de voorjaarsmeeting op zondag 15 maart, wederom verzorgd door Pieter Monte in Nijmegen.

2: Het nationale oldtimer festival op Zandvoort is een grote meeting met zeer veel moois. Er wordt op het circuit gereden door klassieke racewagens en ook is er gelegenheid zelf 20 minuten op het circuit te rijden voor 40 euro. Zaterdag 23 mei zou het leuk zijn daar met een flink aantal naartoe te gaan.

3: 30 mei zaterdag Vissekoppenrit in Zeeland, jaarlijks georganiseerd door Mielko in het zonnige Zeeland. Erg gezellige dag met een BBQ als afsluiter, iedereen neemt zelf eten en drinken mee. Er is al een topic geopend op het forum.

4: 5 juli zondag: Japan Classic Sunday in Gemert, al jaren een veelbezochte meeting voor HVN-leden. Gezellig, mooi grasveld, veel oude Japanse auto’s.

5: Eind van de zomer is er nog ruimte voor een meeting. Misschien is het leuk om eens bij een museum langs te gaan oid. Ideeen zijn welkom, maar de invulling volgt nog. Een klusmeeting zou ook kunnen, maar dan moet er wel echt geklust gaan worden moehaahaa.

6: 11 oktober Japfest op circuit Assen. Leuk om eens in het noorden van het land te kijken en ook onze oude bakkies te showen daar.

7: Medio november de afsluitende Snertrit. Puzzelritje, snert en gezelligheid. Locatie en organisatie wordt nog bekend gemaakt. Als je het leuk vindt het te regelen horen we het graag.

Als je andere leuke ideeën hebt staan we hier altijd voor open, heel fijn als mensen zich aanbieden voor het organiseren van evenementen. We zullen de verschillende meetings op het forum steeds aankondigen en bijhouden wie van plan is er heen te gaan.

Tot snel, met vriendelijke groet

Marko en André


1979 Civic 1.2 hondamatic rood (daily oldtimer)
1980 VW T3 Westfalia (restauratie)
1987 Accord Aerodeck 2.0i ex rood (daily driver)
2008 Mitsubishi lancer 2.0 lekker wagentje

Gesloten